Wednesday, January 25, 2017

Anggun Pesona Soap @ Magic Body Slim Soap by JSD

Hi uols! Hari ni I nak share my own experience guna Anggun Pesona Soap @ Magic Body Slim Soap by JSD. Well, setakat ni all my product reviews memang based on my own experience pun, kan? 



I started to use Magic Body Slim Soap sometime mid last year. My ex-colleague yang introduced this soap to me, alongside other JSD products. I decided to get this soap pun sebab sabun ni macam scrub, not so much of the body slimming effect’. Memang plan nak sental satu badan ni kasi keluar semua daki-daki. Bila dah pakai lama and boleh kurus, itu memang bonus lah, kan? Anyway, Magic Body Slim Soap ni memang best! It is as good as it is claimed to be. I guna hari-hari during shower, sental satu badan especially paha dan punggung yang sentiasa ada selulit comel-comel tapi degil ni. Not forgetting sental kat ketiak and also belakang badan sebab kekadang ada je jerawat-jerawat mini ‘tumbuh’ kat badan ni. 

Bila dah pakai, memang kulit rasa fresh and ada rasa sensasi dingin gittew! Liang-liang kulit terbuka and this helps the absorption of moisturizing agent yang ada dalam sabun tu. Moisturizing agent tu at the same time boleh tolong cairkan lemak di bawah kulit and kurangkan air dalam badan (bagi yang ‘gemuk air’ macam I ni lah). Ingredients dalam sabun ni memang natural-based. Penggunaan tumbuhan, buahan dan sayuran sebagai bahan dalam sabun ni membantu melancarkan peredaran darah dan sebagai satu bahan anti bakteria dan kulat. Sabun ni ada effect slow and natural peeling untuk proses penggantian kulit secara semulajadi. Insha-Allah bila dah pakai lama-lama, kulit tubuh jadi lebih cantik, tegang , licin dan lembap. Kesan parut seperti rekahan selepas bersalin, kotoran seperti kerak dan daki yang terpendam pun boleh hilang.



Lagi Kelebihan Magic Body Slim Soap by JSD


Selain dari bahan-bahan aktif untuk memecahkan lemak di lapisan bawah kulit, Magic Body Slim Soap by JSD ni mengandungi khasiat dari daun pegaga, seaweed, scrub beras dan bahan aktif untuk melembut dan melembapkan kulit. That’s why kulit-kulit mati dan bekas-bekas kudis akan mengembang secara lembut dan semulajadi. Kudis boleh mengering menjadi kuping dan senang tanggal apabila disental, tanpa meninggalkan parut. Khasiat dari pegaga dan seaweed akan membentuk sel-sel baru lalu menyubur, menyihatkan dan memutihkan kulit dan menghalang pembentukan parut. Elok juga digunakan untuk hilangkan strectchmarks kat perut akibat regangan semasa mengandung.


Cara-Cara Penggunaan Magic Body Slim Soap by JSD:


  1. Scrub di tempat-tempat yang bermasalah, such as areas yang banyak lemak dan selulit, ketiak, tapak dan tumit kaki pecah.
  2. Biarkan beberapa minit untuk sabun tu meresap pada kulit supaya sel kulit mati keluar, lemak tepu mencair dan parut kudis-kudis lama boleh hilang.
  3. Kemudian baru bilas dengan air bersih.
Senang, kan?


Oh… jangan simpan sabun ni dalam bekas yang boleh bertakung air, tau! Sifat alami sabun memang senang lembik bila rendam lama dalam air, kan?

Harga RM46 per unit (100gram). Kalau korang nak harga lagi murah, register jadi ahli je terus! Keahlian seumur hidup, takyah fikir nak renew bagai. 

To me personally, I think memang sangat berbaloi sebab banyak produk-produk JSD yang boleh bantu selesaikan masalah-masalah wanita.


So apa lagi? Jom tukar sabun di bilik mandi dengan Magic Body Slim Soap by JSD!

Ramai je agen/stokis JSD di seluruh negara. Nak PM saya pun boleh. Saya boleh direct kan ke stokis JSD saya, Pn. Erni Suhaida. Kalau nak tau anything pasal products from JSD, tanya je dia. Nak share cerita-cerita yang sulit pun boleh. Insha-Allah dia boleh bantu recommend products yang sesuai. Lain orang lain keperluan, kan?

Erni Suhaida Mohd Jaafar
Tel : 010-257 7477
FB : erni jaafar stokis jsd

Tuesday, January 3, 2017

Road to London - Enactus World Cup 2017!


To start off my 2017, I’d like to share my travelling mission - Enactus World Cup 2017 in London! Though it will be a working trip, I still very much look forward to the new experience abroad, meeting new people, experiencing the new culture, new scenery and everything there is in the heart of UK. 

Here is a snippet on what Enactus World Cup is all about.

Enactus, an international nonprofit organisation with 70,500+ students from 1,700+ universities in 36 countries, has chosen London to host its signature global event – Enactus World Cup. From 26 – 28 September 2017, a select group of 3,500 students, business, academic and government leaders from around the globe will gather in London for this special event that includes three unforgettable days of collaboration, competition and celebration.

The members of Enactus believe that entrepreneurial action can create a better world for us all. Guided by academic professionals and supported by business executives, Enactus students apply their talents and innovative thinking to create community development projects focused on areas such as entrepreneurship, food security, access to water and women’s economic empowerment that empower others to improve their livelihoods.

Like in business, competition in the social sector encourages creativity and rewards results. At the Enactus World Cup, the National Champion team from each of the 36 participating countries have the opportunity to showcase the entrepreneurial action they took to raise the standard of living for others. Top global business executives serve as judges, evaluating the teams’ performance and ultimately select one as the Enactus World Champion.

In addition, event participants have the opportunity to challenge the status-quo of thought leaders as they engage in an interactive dialogue with globalaction leaders. Through a series of forums, networking activities and breakout sessions attendees are able to experience the energy created when world business leaders intersect with student innovators, and how together they are able to motivate personal change and drive new ideas.

And throughout it all, Enactus World Cup celebrates the diversity of culture, abundance of ideas and synergy of cross-generational leadership in action.

So guys! Mark your calendar on 26 - 28 September 2017! See you in London, Insya-Allah!

Monday, January 2, 2017

Hello 2017! A new start to a journey full of opportunities.

When it comes to New Year, everybody would, or rather should have new resolution, in the quest to be better than the previous year, be it in personal life or in career development. I am included. Having wearing many hats at the same time, I have several sets of new resolutions… haha… pretty ambitious, huh? 

Getting a six packs by Aidilfitri ~ Getting out of debt ~ Eating healthier ~ Saving more money or making smarter money decisions ~ Spending more time with family ~ Quitting addictions ~ Going back to college ~ Spending time more productively ~ Getting around to completion of creative goals ~ Promising to call home more often ~ Deciding to a better husband or wife ~ Vowing to start eating better ~ Committing to sticking to budget

And the list goes on and on and on… 

So to cut short, as far as my blogging activity is concern… my new resolution is to keep on writing. I shall write anything about everything regardless there is anyone paying any interest in reading it or not, as long as I get my writing back on track before I can let my writing skill flow freely, and eventually gain higher readership, than zero now… huhu…

So, let’s hope for more entries to come. Cheers!